Tilbage Biogass truks for distribution in Norway

Udvidelse af biogasflåden til bæredygtig logistik

Vores bæredygtige indsats i Norge fik et markant løft med fem nye biogasdistributionslastbiler. Disse tilføjelser understøtter vores forpligtelse til at reducere CO2-emissioner og stræben efter miljøvenlig logistikpraksis.

De fem biogaslastbiler kan alle læsse 18 paller og skal levere varer i og omkring vores største byer i Norge.

 

Med 21 elektriske køretøjer, der allerede kører på landsplan, inklusive varevogne, lastbiler og en kranbil, driver vi bæredygtig logistik fremad. Disse nye biogaslastbiler bidrager sammen med den eksisterende flåde til en væsentlig reduktion af CO2-emissioner i forsyningskæden.

 

Fire af de fem nye lastbiler er klar til indsættelse, startende med Trondheim den 13. maj, mens andre følger trop i de kommende uger. Derudover er syv biogasdrevne lastbilenheder for nylig blevet introduceret, hvilket også forbedrer vores transportløsninger.

 

Disse initiativer viser vores dedikation til miljøet og fremhæver det transformative potentiale ved bæredygtig logistik til at forme en mere robust fremtid. Disse lastbiler passer perfekt til vores miljøstrategi og betyder et stort skridt mod en grønnere fremtid.