Tilbage CCDK Nyhavn

ColliCare Denmark åbner nyt kontor i Vejen

Siden juni har vores danske kontor udvidet driften med en ny afdeling i Vejen, der styrker service- og bæredygtighedsindsatsen.

Den nye afdeling er strategisk placeret i det midtjyske for at optimere transportstrømmene og udvide serviceudbuddet.

Vejen-afdelingen bød i sommer velkommen til tre højt kvalificerede medarbejdere med stor erfaring inden for europæisk og nordisk jernbane- og vejtransport. De nye teammedlemmer omfatter Simon Schlünsen, Ilia Bak og Dawid Nowak, hvis ekspertise vil styrke ColliCares operationelle kapaciteter.

Vejen er ideelt placeret for at få adgang til cross-docking, storage og andre optimeringsmuligheder, der tilføjer vores logistiknetværk. Derudover er Carsten Stampe tiltrådt som salgschef og har medbragt 30 års erfaring i transport- og logistikbranchen. Carsten Stampes ekspertise forventes at bistå det kommercielle team sammen med Jakob Nordborg og styrke vores markedstilstedeværelse.

Udvidede tjenester

Vores Vejen-afdeling vil tilbyde omfattende vejtransportydelser på tværs af alle nordiske lande og import- og eksportløsninger mellem kontinentet og Norden. Vores danske nøglemarkeder omfatter Skandinavien, Benelux, Italien, Polen, de baltiske lande, Tyrkiet og Storbritannien. Med dedikerede afdelinger i Indien og Kina er vi også godt positioneret til at levere tjenester på højt niveau fra Asien.

Miljøengagement

Vi er forpligtet til bæredygtighed og foretager betydelige investeringer i udvikling af jernbanetjenester og køretøjer drevet af vedvarende brændstoffer og gasser. Virksomhedens mål er at tilbyde miljøvenlige alternativer ved at flytte mere gods fra vej- til jernbane- og søtransport. ColliCare er dedikeret til at overholde Paris-aftalen og arbejder aktivt for at nå 1,5 graders klimamål.