Tilbage Chinese Golden Week 2024

Administrer dine forsendelser til Golden Week rush i 2024

En eller endda to måneder op til Kinas Gyldne Uge er normalt højsæsonen for internationale forsendelser, især for detail- og livsstilsvirksomheder, som er ved at forberede sig til feriesæsonen og julen. På samme måde som det kinesiske nytår påvirker den gyldne uges ferie den globale forsyningskæde, da produktionen går i stå og efterspørgslen stiger. Dette år kan dog blive endnu mere udfordrende på grund af det usædvanlige shippingmarked.

Hvornår er Golden Week 2024?

Folk fejrer nationaldagen den 1. oktober, men den kinesiske gyldne uges nøjagtige start- og slutdatoer varierer hvert år.

Den Gyldne Uge i 2024 falder mellem 1. og 7. oktober.

I løbet af ferien lukker fabrikker og kontorer over hele landet. Havne- og toldafdelingerne forbliver dog operationelle.

Forståelse af Pre-Golden Week rush

En stigning i volumen før den gyldne uge kan ses hvert år tre eller fire uger før helligdagen.

På grund af nedlukningen under Golden Week-ferien skal producenterne opfylde kundernes krav om at fremskynde produktiviteten og sende dem ud af Kina forud før den ugelange pause. Det betyder, at afskiberne skal planlægge det på forhånd for at sikre sig nok leveringstid.

Sammen med volumenstigningerne lægger den højere efterspørgsel på transport mere pres på logistikservicen, herunder den indenlandske og internationale transport.

Vi forventer, at denne aktivitet tærer på tilgængelig fragtkapacitet, mens den øger priserne for både sø- og luftfragt. Dertil kan overbelastning bremse driften og forårsage forsinkelser.

At være proaktiv i at navigere i udfordringerne

En proaktiv tilgang er den bedste måde at undgå stigende rater, stram kapacitet og forsinkelser på grund af Golden Week. Afsendere opfordres til at reservere i forvejen for at sikre den nødvendige plads og bestille tidligt, mindst 3-4 uger i forvejen.

Alligevel ved du aldrig, hvilken slags forhindringer du kan støde på i højsæsonen. Når pludselige problemer eller muligheder opstår, er du velkommen til at kontakte os for at få hjælp. Som din erfarne og pålidelige logistikpartner kan vi med fleksibilitet tilføje modstandskraft til din forsyningskæde og hjælpe med at mindske dine forsendelsesrisici.

Carsten Stampe

Carsten Stampe

Sales Manager